HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2013.03.26. 09:27 :: macskaszemu

zordon a hősöm

Szólj hozzá!

2013.03.25. 20:42 :: macskaszemu

én nemtom, én tökre azt gondoltam hogy ma elmegyek futni. ehhez képest a hó meg azt gondolta hogy inkább apokalipszis lesz. fasza.

Szólj hozzá!

2013.03.25. 11:46 :: macskaszemu

én igazán nem akarok amúgy sokat az élettől(mmnit amit nem én érek el, hanem kívánság, szerencse etc.), csak még egy szerelmet, mielőtt meghalok. (igen, nagyon tavasz van és én nagyon szomorú vagyok a veszteségeim miatt, lapozz tovább)

na jó meg hogy a jonas világsiker legyen

Szólj hozzá!

2013.03.25. 08:46 :: macskaszemu

borzasztó beteg vagyok, amihez annak is lehet némi köze, hogy geci sok melóm van, ehhez képest például tegnap egész éjjel dbsk klipeket néztem hd minőségben, ami annyira azért nem a megfeszített munka szinonimája.

no de. kitaláltam pár hosszú távú projektet. először is szeretnék majd még egy gyereket. de nem magamnak mint legutóbb, hanem úgy általában. valakinek. tök fasza lenne (ha már tisztán idegi alapon teljesen leszoktam a dohányzásról). és szeretnék megírni egy doktor who részt. ha neil gaimannak ment, akkor nekem is menni fog.

ok, tudom h a kettő közül a doktor who tűnik megvalósíthatóbbnak.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása