HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

majd szólok ha hánytam

2014.02.27. 14:46 :: macskaszemu

"amikor a konyha királynője, aki bármikor, átlag fél óra alatt elővarázsol egy bio-vega-laktózintoleráns-lisztérzékeny de mégis élvezhető* menüt öt-tizenöt fő számára, szabadnapján a konyhapultnak állva félig főtt* rizst ebédel szójaszósszal, kecsappal és majonézzel nyakon öntve"

 

*igen!

*igen :(

Szólj hozzá!

2014.02.27. 10:12 :: macskaszemu

egyébként amikor jonast írtam mindig úgy képzeltem h ezra miller fogja játszani, de az a helyzet, h egyrészt ő túl öreg már, másrészt jon csak a harmadik regényben közelíti meg ezt a fajta menőséget, harmadrészt pedig ahhoz h ő játssza jonast vsz egy kalapácssal szét kéne törni azt remekbe szabott szimmetrikus arcát és még úgy is túl gyönyörű lenne na mindegy jaj

mondjuk ezt vsz. nem így csinálják azért hollywoodban i guess

Szólj hozzá!

2014.02.26. 08:42 :: macskaszemu

azért az mekkora már, hogy ha megbeszélsz egy címre találkozót, akkor fogod magad és lecsekkolod a google street viewban. awesome. én emlékszem, amikor még az első szerelmemmel az első lakásunkat kerestük budapesten, az úgy nézett ki, hogy elmentünk és vettünk expresszt az ÚJSÁGOSNÁL, úgy értem PAPÍRON és utána bekarikáztuk a lakáshirdetéseket és végighivogattuk őket.

a tény, hogy úgy érzem, ez nem is történt olyan régen, vsz megint arra utal, h öreg vagyok, mint a szar.

 

:DD

Szólj hozzá!

Címkék: kozelaharminchoz

2014.02.25. 20:59 :: macskaszemu

kedves harry, tök szexi vörös vagy meg minden, de sosem lennék a feleséged, bocsi, mert szegény katalin is vagy tizenöt évet öregedett NAGYONDURVA

 

 

de tényleg tök durva

Szólj hozzá!

2014.02.22. 20:37 :: macskaszemu

egyebkent meg megprobalom vegigmazsolazgatni az origos filmkritikusok ilyen olyan kedvenc filmes toplistait, amiert aldja meg oket a joisten ezerszer, ugy ahogy csak szeretik, es megneztem a read my lips cimu francia filmet, es meg kell mondanom, hogy en meg ilyen (konkretan amugy szex nelkuli de) szexi filmet eletemben nem lattam, geci jo, kurva gyonyoru, kurva nagy, mindenesetul jofilmes jo film, a vagas, az alakitasok, a kurvajo kurva kepek, es hat bevallom tobbszor le kellett allitanom a filmet, mert ellenallhatatlan vagyat ereztem, hogy felallljak, levegyem a bugyimat es elkuldjem postan vincent casselnek, mert ugye tudjuk, mostanaban ujra egyedulallo.

Szólj hozzá!

2014.02.22. 20:25 :: macskaszemu

az erzes, amikor rajovok, h l. azert hiv felre es beszel olyan kulonos hangsullyal a varsoi villamhetvegejerol, ami amugy epp valentin napra esett, mert mind a ketten tudjuk, hogy g., aki odaig meg vissza volt erte es koruldongta, mig o dongott korul engem, mig olyan szerencsetlenul ki nem derult szamara, hogy nem erdekel, ez a g. eppen varsoban lakik, es, gondolom, l. abban remenykedett, hogy feltekeny leszek, vagy vagok egy felreerthetlen grimaszt, vagy legalabb rakerdezek, hogy talalkozott-e g-vel, en viszont mindezek helyett csak ertetlenul bamultam ra es aztan megjegyeztem h varso nagyon szep varos es hogy ott is esett-e.

az erzes, amikor hat nap mulva rajovok. 

Szólj hozzá!

hallottam:

2014.02.19. 21:40 :: macskaszemu

-sooo

-sooo

-you still love her?

-yeah

-but she is a fucking idiot

-yeeeeeah i know

-...

-...

-whats that thing called again?

-palinka

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2014.02.19. 08:32 :: macskaszemu

most fogtam és egy nagy tűvel egyesével kilyukasztottam a gyermek nagyjából két tucatnyi születésnapi lufiját

 

(ez pont úgy hangzik, mintha nagyon gonosz lennék, de az a helyzet, h a Születésnap hetekkel ezelőtt volt és kicsit attól féltem h az enyhén megcsoffadt lufik valakinek az arcába fognak robbanni )

 

 

:( de azért tökre ez jutott az eszembe

 

 

Szólj hozzá!

2014.02.17. 17:18 :: macskaszemu

"amikor kamaszkorod hosei ugy kerulgetnek, mint masokat a nyavalyatores"

Szólj hozzá!

2014.02.14. 16:00 :: macskaszemu

#budapest nappalim

talán azér mert a szüleim jószándékúak voltak mindig is, ennek következtében életük nagy részében olyan szegények, mint a szar, én nagyon szeretek olyan napokat tartani, amikor sétálgatunk a gyermekkel, és megveszünk mindent ami szembejön. így aztán elmentünk piacozni, ettünk kolbászt, visszavittük a kenyeret érintetlenül, aztán hazasétáltunk az aranyfényű városban, többek között két meséskönyvvel, egy csokor jácinttal, két csipkeharisnyával, és egy félméteres, pókemberes lufival *gazdagabban.

*sarcasm

Szólj hozzá!

2014.02.14. 14:49 :: macskaszemu

#budapest nappalim

( azt írja: persze, nem felejtettem el, hogy jössz! jövő hétvégén lehetne valami!) hát ööö lehetne. miért van néha olyan érzésem, hogy én meg a fiúk két külön nyelvet beszélünk, még akkor is, amikor a téma u.az (vö.dugás)?

Szólj hozzá!

feljött nekem egy olyan hirdetés a google adsban h "fedezd fel a benned lévő nőt"

2014.02.12. 16:26 :: macskaszemu

ahhoz a témához hogy miért nem hív a fiú és ezen sírok* tudni kell, hogy kb egy hete a futónadrágomban mászkálok itthon a lakásban, nosztalgikusan veszekszem a testvéreimmel, hurutusokat köhögök, és nem emlékszem rá, mikor mostam utoljára hajat.

továbbá mér mindig azok a fiúk a "fiúk" akik nem írnak és ági te miért röhögsz annyira?

*nem

Szólj hozzá!

kimaxolom a proletáriát

2014.02.12. 06:06 :: macskaszemu

utolsó kereséseim a googleban))

palacsintatészta

teen wolf felirat

idris elba

futóedzés betegen

Szólj hozzá!

2014.02.11. 06:47 :: macskaszemu

"amikor úgy érsz el szakmai sikereket hogy nem is dolgozol a szakmában"

1 komment

2014.02.10. 21:28 :: macskaszemu

"azok a fajta családi találkozók amiket csak házi pálinkával lehet kibírni"

Szólj hozzá!

2014.02.08. 15:49 :: macskaszemu

az a helyzet h errol a 2014es szocsi teli olimpiarol illetve a szeretett orszagunkat kepviselo csapatrol en a magyar online sajto behato vizsgalata utan a kovetkezo dolgokat tudom:

1. az egyenruha geci bena

2.----

3.-------

---------------------

Szólj hozzá!

igazabol rajottem h eleg lenne ot cimke a blogomhoz:

2014.02.05. 07:24 :: macskaszemu

gyermek

iras

futas

szarkazmus

rinya

aztan rajottem h (elegge logikus modon)ezzel az ot cimkevel a teljes eletemet le lehetne fedni, ebben a sorrendben

(jo mondjuk lehet h a rinyat kellett volna az elejere rakni, de ilyen kis szegyellos vagyok)

Szólj hozzá!

meleg, nedves, jólesik, hónapok óta nem csináltam és

2014.02.04. 22:24 :: macskaszemu

nem a fürdőszobában maszturbálásra gondolok

(csinálni kéne egy zuhanyzóellenes pártot.)

Szólj hozzá!

2014.02.03. 00:54 :: macskaszemu

iszonyú giccses a her, ne nézzétek meg. és az a legidegesítőbb benne, h phoenix kurva jó, a rendezés is jó, a képek gyönyörűek, a többi színész is oké, még a valóságábrázolás is egyszerre reális és idegen és minden dialógus a helyén van és átélhető, csak valahogy az egész összességében nem működik és egy nagy nyálas izé lesz a végén amit egyrészt piszok gyorsan elfelejtek majd másrészt piszok gyorsan szeretnék is elfelejteni,mert annyira idegesít h ennyi sansszal így elbaszták

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása