HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2013.09.23. 16:26 :: macskaszemu

BIOFARMON AZERT JO ELNI MERT AZ EMBER BIOZOLDSEGET EHET. TOBBEK KOZOTT. az elet ilyen egyszeru.csak ne tort volna el a haromhonapos lptopom, es akkor tudnek szepen gepelni is. egyebkent nagyjabol befejztem a gyilkosomat, halaistennek, mar gyuloltam a not. 

naaa ki az a kiszazezer karakternel tobbet gepelt mar, angolbillntyuzeten, hajnalban, billentyukombinaciokkal? lovely

Szólj hozzá!

2013.09.17. 08:11 :: macskaszemu

ritkán szoktam ilyeneken kifakadni, de ilyen egyre gyűlő bazmegérzésem van a magyar hírekkel kapcsolatban. teljes életciklus, gyönyörű. pénzt fizetnének azért, hogy szülj nekik gyereket, akit aztán, ha egészséges, rabszolgastátuszig lealázott és agyonhajszolt pedagógusok "nevelnek" szép engedelmes állampolgárnak napi nyolc órában (de legalább kap narancsszínű uzsonnásdobozt a szentem- csomagolj neki uzsonnát, a napi közétkeztetésre nem jut fejenként négyszáz forintnál több, úgyhogy muszáj lesz), ha nem egészséges, akkor meg is dögölhet, mert ilyen petőintézmény féle porhintésre ugye nincs pénz, aztán nőjön fel, dolgozzon, adja a bérének cca hatvan százalékát az államnak stadionépítésre orbán ráhel esküvőjére, de talán még jobb, ha közmunkát vállal, akkor eleve csak annyit kell neki adni, amiből éppen elvegetálhat, ha meg már nem tud dolgozni, elmehet, de teljes kussban, nyugdíjat valszeg úgy se kap, és lehetőleg kaparja magára a földet, mert ha nem teszi, ciki van.

az anyátok picsáját

Szólj hozzá!

2013.09.16. 22:53 :: macskaszemu

egyébként én a skinsből tony stonem vagyok.

Szólj hozzá!

2013.09.16. 16:13 :: macskaszemu

újra kéne nézni a skinst ha lenne időm bármi hasonló kedves hülyeségre. (meg tudom a breaking bad ági ésatöbbi, hamarosan sherlock új évad. nem élem túl azt a szégyent ha nem lesz IDŐM megnézni a shrl3at ami után évek óta laposkúszásban nyüszítek. (van ilyen?))

Szólj hozzá!

2013.09.16. 08:33 :: macskaszemu

istenem, mennyi ostoba és fontoskodó ember. már nézni is fáj őket. óhh bazmeg, de fáj. szeretnék kivonulni a társadalomból, és egy barlangban (s)írni egyedül.

nos,...

Szólj hozzá!

2013.09.14. 07:21 :: macskaszemu

ez a blog lassan tényleg azoknak az inside jokeoknak a gyűjtőhelyévé válik, amit csak én meg a képzelt barátaim értünk

Szólj hozzá!

2013.09.13. 07:11 :: macskaszemu

azt álmodtam, hogy szeretjük egymást. aztán szó szerint takonnyal borítva ébredtem. lovely. ittazősz. kérem a futóc(s)ipőmet. (kalapom)

Szólj hozzá!

2013.09.09. 23:14 :: macskaszemu

kicsit összevissza vannak a bejegyzések mert egy csomószor piszkozatba mentem el aztán nem veszem észre, aztán meg nem szarakodok vele. bár amúgy is, kit érdekel ez rajtam kívül. :) én úgyis MINDENT látok

Szólj hozzá!

2013.09.09. 14:51 :: macskaszemu

Egyszer meg fogom ölni magam véletlenül. Tegnap este annyira megijedtem egy fekete nejlonzacskótól, ami felakadt a szederbokorra, hogy leestem a bicikliről. Nem viccből mondom, konkrétan kurva nagyot zakóztam. Jó lenne azt mondani, hogy a krimifordítás fog kinyírni, de sajnos a saját nagyregényemen gondolkoztam. Aminek remek címet találtam végül, just sayin. De semmi köze a szederhez, szerencsére. Kicsit a halálhoz, de csak átvitt értelemben. Mennyi halál ma is.

Szólj hozzá!

2013.09.09. 14:44 :: macskaszemu

a család, ahol lassan külön ország kell mindenki kurva nagy egójának. a hugommal azon flesselünk facebookcseten,hogy moszkvában három órával később van, mint itt, és tippeket osztunk meg egymással nagy hideg esetére (szeptemberben)(a hugom szerint a legegyszerűbb télen születni)(vagy a vodka, de ezt már én tanácsoltam neki)

Szólj hozzá!

2013.09.07. 16:17 :: macskaszemu

a kis herceg sárkány még mindig zseniális

Szólj hozzá!

2013.09.04. 06:31 :: macskaszemu

tökre beleszerettem ebeb a faék egyszerűségű számba.

mondjuk amikor egy-egy nagy munka végén vagyok mindig ostoba de ütemes számokat hallgatok, h ébren tartsanak. mindeg.y mindjárt vége lesz és szerkeszthetem jonast meg írhatom az őrült és hülye regényemet amiben embereket csonkítanak meg évsezredekkel ezelőtt mára kihalt városokban és öltönyös szellemek járkálnak a házak között és a nagynéném meg a nagyanyám közös alakja még mindig életben van.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása