HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2014.03.15. 21:08 :: macskaszemu

partykah  =    jonaskah

 

 

 

na srácok egyébként igazán illene már ebben az évben maratont futni, hogy ne csak a pofámat tépjem folyton, vagynem? de.

Szólj hozzá!

2014.03.14. 08:56 :: macskaszemu

tegye fel a kezét, aki ejtette már bele a szemüvegét a wécébe!

köszönöm

Szólj hozzá!

2014.03.13. 23:14 :: macskaszemu

írom a jonast, az utolsót, és imádom írni, mert írni jó, jonast írni meg külön jó, és közben meg itt szenvedek, mert ez az utolsó könyv, és ha befejezem majd (egyszer), akkor örökké vége lesz, és nem lesz többé velem jonas. aaa-uccchh. meg egy csomó kedves szereplőt is vsz. ki kell nyírnom a faszba mert így logikus.

 

egyébként most már nagykorú szóval bevallhatom h tök szerelmes vagyok belé (meg rebekába meg sütibe meg mézibe meg szilviába meg a doktorba meg petersenbe meg ráhelbe meg cirillbe meg meg meg meg)

Szólj hozzá!

mert van az h ha elutasitok valakit utana meg hetekig tok sertodotten ugy viselkedek, mnitha engem utasitottak volna el?

2014.03.12. 13:00 :: macskaszemu

47110947_1394625561.jpg_400x400

Szólj hozzá!

2014.03.09. 20:18 :: macskaszemu

na persze ha eddig nem voltam megfázva, akkor ma reggelre igen, ugyanis nyilván gecire fel kellett nekem is másznom a hegy tetejére szombaton, ahol a napfényes tavaszból az utolsó kétszáz méterre írorkános tél lett bazmeg, esővel meg köddel, konkrétan így besétáltunk a felhőbe és megfagytunk, de persze h nekem kellett elöl ugrálnom, mert mindenben én vagyok a legjobb ugye, aztán úgy keltem fel h nem éreztem szagokat, amire az lett a rendkívül zseniális megoldásom, h miután kidühöngtem magam, inhaláltam teafaolajjal, meg minden szar, főztem egy köcsög "teát" bájitalt kb egy -egy marékkal véve a következőkből: borsmenta, kakukkfű, kamilla, gyömbér, chili, mert ugye ez mind jó a megfázás ellen, a vége pedig egy olyan ital lett, amit így konkrétan ha beleöntenék a lefolyóba akkor kimarná a csövet szóval majdnem mindet megittam, amit meg nem azzal megkínáltam a barátomat hahaha

egyébként furcsa stockholmszindróma, de az utolsó csésze már tök ízlett :(((((

 

ja meg a végén persze elmentem futni de csak egy tizest, és ezzel ki is izzadtam a betegséget teljesen.

olyan vagyok ezzel a futással, mint a jehovatanúi bazmeg.

meg vagy fázva? menj el futni. másnapos vagy? menj el futni. szomorú vagy? menj el futni. endorfint akarsz de nincs kedved szexelni? menj el futni. izomlázad van? menj el futni. rákos vagy? menj el futni.

 

bocs srácok de a futás MINDENRE JÓ

Szólj hozzá!

az a helyzet

2014.03.09. 09:47 :: macskaszemu

h tökre ráflesseltem erre a faliszőnyegre. tényleg félek h meg fogom venni :((((

Szólj hozzá!

2014.03.08. 13:35 :: macskaszemu

az van h elmentem tegnap a pénteki hosszút kocogni újfelé és kurva nehéz volt a terep (VVVVVVVVV ilyen) és hát lejtőn leföl egy 18 kili az nem OLYAN 18 kili és most nem tudom h hasizomlázam van v csak felfáztam és petefészekgyulladásom.

..

Szólj hozzá!

adok egy jó tanácsot

2014.03.07. 20:29 :: macskaszemu

ne akarj csakazértis átgázolni egy olyan megáradt patakon, amitől egy vállas ír fiú visszaretten!

Szólj hozzá!

Címkék: vándorvumen

2014.03.07. 08:33 :: macskaszemu

amúgy sose gondoltam volna hogy egyszer majd saját jószántamból leírok ilyesmit "sugárzik a tekintetéből az intelligencia" (mármint matthew mconaugheynak)

 

egyébként megnéztem a statisztikákat (szoktam néha) és az elmúlt hét napban egyetlen keresőszó volt, amivel a blogomra találtak (mondjuk érdekelne, ki és miafaszért kattint pont éppen erre a blogra, namindegy) éspedig az a keresőszó a csöcs.

 

 

azért egy kicsit büszke is vagyok, bár nem nagyon tudom körvonalazni, pontosan mire

Szólj hozzá!

ma konnyeket csaltam egy huszeves fiu szemebe,

2014.03.06. 20:24 :: macskaszemu

ezzel az egy mondattal: oh you wont die just because your watch is dying

aztan persze kiderult hogy az orat a kedvenc es nemreg meghalt nagypapajatol kapta. neha ugy erzem hogy az en preciz es pontos empatiammal kisebb harmadik vilagbeli telepuleseket lehetne minden kulonosebb nehezseg nelkul a fold szinevel egyenlove tenni. 

Szólj hozzá!

állítólag

2014.03.06. 08:23 :: macskaszemu

az egyik barátnőm* úgy keres állást magának, hogy megnyit két álláskereső oldalt meg egy online cipőkereskedést, mert ugye ha visszatér a piacra akkor kellenek új magassarkúk

 

á ez biztos az ági

 

Szólj hozzá!

2014.03.06. 07:37 :: macskaszemu

annyira hozzá vagyok szokva az utóbbi években ehhez a freelancer gondolkodáshoz, hogy PÉNZ AZ KELL, szóval szerzek, meg hogy minden munkát elvállalok, és csak akkor vagyok boldog ha xx van a számlámon, hogy most így gecire tanácstalan vagyok, mennyit írjak a cvmbe. mármint hogy így mennyit szoktak keresni Az Emberek úgy általában. :((( (meg így asse tom persze mennyi egy kiló kenyér, de csak amiatt, mert nem vagyok otthon meg mer nem eszem kenyeret szóval

Szólj hozzá!

2014.03.04. 16:15 :: macskaszemu

most tökre eszembe jutott, amikor x évvel ezelőtt a vörös kitalálta, hogy bazmeg csináljunk "vacsoracsatát" hármasban vele meg a schellerrel, ami a következőképpen festett: miután egy napig főztem, és tisztára nyaltam a lakást, már tök idegben vártam őket, erre a két ági betipegett az ajtón egy fényképezőgéppel, megvendégeltették magukat, miközben persze végigfotózták az egészet, becsíptek egy kicsit irgalmatlanul bekúrtak, és szellemes megjegyzésekkel fűszerezték az estét, ami főként arra vonatkozott, hogy ők majd hogyan fogják másként, és sokkal jobban kivitelezni az egészet,

 

és tudjátok mi a legjobb? azóta is arra várok, hogy végre az ő vacsorájuk következzen. vsz. balekadót kéne fizetnem.

2 komment

2014.03.03. 16:04 :: macskaszemu

MINDEN EGYES alkalommal, amikor elsetalok a fesulkodoasztalka mellett, megijedek, hogy elfeledkeztem valamirol, es besoprok par tablettat a szamba. geci szerencse, hogy egyelore csak vitaminokat meg kalciumot szedek, ugyanis ha valami komoly bajom lesz, vagy csak siman megoregszem, valoszinuleg elegge ra fogok baszni erre a dologra

Szólj hozzá!

2014.03.02. 23:15 :: macskaszemu

most így akkor belevágunk a külkereskedelembe bazmeg

 

(hhahahaha :DDDDDD

Szólj hozzá!

2014.03.02. 17:52 :: macskaszemu

annyira bennem van időnként a késztetés egy-két ír lány láttán, hogy előbogarásszak a zsebemből egy vászonzsebkendőt, gondosan beleköpjek a közepébe, majd megfogjam az arcát, közelebb húzzam magamhoz, és sziszegős alapossággal ledörgöljem az alapozó a maszkot a fejéről, már amennyire ez lehetséges

Szólj hozzá!

2014.03.01. 22:02 :: macskaszemu

"amikor megtalálod a tökéletes árnyalatú vörös rúzst a húgod fiókjában"

Szólj hozzá!

2014.03.01. 21:41 :: macskaszemu

"amikor rájössz, hogy az utóbbi időben mintha a "fiúk" haja elkezdett volna ritkulni"

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kozelaharminchoz

2014.03.01. 21:26 :: macskaszemu

"amikor nemzetközi írókonferenciára hívnak, állásinterjúra nem"

 

:((((

Szólj hozzá!

2014.03.01. 20:10 :: macskaszemu

"amikor kívánnak"

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása