HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2013.08.31. 22:18 :: macskaszemu

eltörtem ma egy tükröt. nem lehetne visszafelé számolni azt a hét év szerencsétlenséget? mert akkor nagyjából.

Szólj hozzá!

2013.08.31. 06:58 :: macskaszemu

befejezem jonast. és utána kipróbálom milyen dolog mondjuk három évig csöndben maradni v ilyesmi. haha. nem démonok vannak a fejemben, hanem teljes árnyékbirodalmak.

Szólj hozzá!

2013.08.29. 08:16 :: macskaszemu

olyan fáradt vagyok esténként h kilenckor hamarabb alszom be az esti mesén mint kristóf. de ez nem panaszkodás, ez kurvajó érzés, annyira utálok UNATKOZNI

Szólj hozzá!

a milettvolnaha fiúk

2013.08.26. 23:26 :: macskaszemu

az megvan amikor egy tök másról szóló, egyébként elég fontos beszélgetésben a másik fél folyton arra célozgat, h a pasija csakkkk és kizárólag az övé, hozzá tartozik, egy ágyban alszanak, egy tányérkából esznek, és közben vasvillaszemeket mereget rád, hogy meg ne próbálj bekavarni a csudálatos idillbe, mert letépi a fejedet és belehány a tüdődbe (minimum)?

az megvan hogy legszívesebben megráznád a vállát h bazmeg olyan unalmas és szürke pasid van hogy akkor sem kellene ha megpróbálná magát a nyakamba varrni? az megvan, hogy inkább nem is mond az ember semmit, mert olyan fáradt és szomorú ez az egész helyzet?

az megvan, hogy az, hogy ez nem imponál, azt jelenti, hogy kezdünk felnőni? vagy csak én is unalmas és szürke vagyok? vagy fáradt és szomorú? az utóbbi időben annyira senki nem felel meg. aki pedig megfelelt annak inkább meg sem adtam a telefonszámomat pedig otthagytam a kedvenc kendőmet az ágyában bazmeg

Szólj hozzá!

2013.08.21. 22:08 :: macskaszemu

megegyszer valaki azt hiszi az esti setank soran h kristof nannyje vagyok, felpofozom

ellenben ma felajanlottak nekunk egy fuvart traktorral. sosem voltam meg ilyen buszke a szep szemunkre (not sure melyikunke) de ehhez a tajszolashoz sose fogok hozzaszokni 

Szólj hozzá!

2013.08.20. 17:23 :: macskaszemu

kicsit levagtam a hajam mer fasz fog otven eurot kipengetni azert a ket (haromnegy) centiert es neztem magam a tukorben es arra gondoltam hogy hat ez kicsit paula es paulinas lett es aztan leesett h iszonyu oreg lehetek ha TUDOM mi az a paula es paulina (generacios trash-tudat)

Szólj hozzá!

2013.08.18. 22:24 :: macskaszemu

barmi is tortenjen az hogy a csaladom ilyen idulten es derusen idiota az mindig megerosit abban h mennyire imadok elni, hogy lehet nem imadni elni?

Szólj hozzá!

2013.08.13. 16:44 :: macskaszemu

faszba. ilyen feher panik van az izmokban. bassza meg. 

Szólj hozzá!

2013.08.13. 12:08 :: macskaszemu

meghalt a nagynenem. gyasz meg nem, duh. a kurva elet bassza meg ezt az evet, hogy igy arat a halal a csaladunkban

Szólj hozzá!

2013.08.09. 20:01 :: macskaszemu

talalkoztam eletem leggyonyorubb fiujaval. es. ot centivel alacsonyabb nalam. ez nagyon, nagyon kozel van egy sorstragediahoz. 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása