HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2013.09.17. 08:11 :: macskaszemu

ritkán szoktam ilyeneken kifakadni, de ilyen egyre gyűlő bazmegérzésem van a magyar hírekkel kapcsolatban. teljes életciklus, gyönyörű. pénzt fizetnének azért, hogy szülj nekik gyereket, akit aztán, ha egészséges, rabszolgastátuszig lealázott és agyonhajszolt pedagógusok "nevelnek" szép engedelmes állampolgárnak napi nyolc órában (de legalább kap narancsszínű uzsonnásdobozt a szentem- csomagolj neki uzsonnát, a napi közétkeztetésre nem jut fejenként négyszáz forintnál több, úgyhogy muszáj lesz), ha nem egészséges, akkor meg is dögölhet, mert ilyen petőintézmény féle porhintésre ugye nincs pénz, aztán nőjön fel, dolgozzon, adja a bérének cca hatvan százalékát az államnak stadionépítésre orbán ráhel esküvőjére, de talán még jobb, ha közmunkát vállal, akkor eleve csak annyit kell neki adni, amiből éppen elvegetálhat, ha meg már nem tud dolgozni, elmehet, de teljes kussban, nyugdíjat valszeg úgy se kap, és lehetőleg kaparja magára a földet, mert ha nem teszi, ciki van.

az anyátok picsáját

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://macskaszemu.blog.hu/api/trackback/id/tr385519609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása