HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2013.06.02. 16:05 :: macskaszemu

azért vicces, hogy így megkínoz a főszereplőm állapota, mert tudom, hogy a történetnek milyen jó a vége, miközben ha nem csak én írnám hanem én is találnám ki, vagy megölném, vagy örökre megnyomorítanám. valószínűleg.

Szólj hozzá!

2013.06.02. 03:14 :: macskaszemu

na jó túlélem. mindent túlélek. csak lenne vége az inszomniának

Szólj hozzá!

2013.06.01. 12:21 :: macskaszemu

van-e olyan kifejezés a magyar nyelvben, hogy annyira megszeretsz valakit, hogy mindenki mással dugsz rajta kívül, csak hogy ne sérülj még jobban, mint ahogy előbb vagy utóbb kénytelen leszel? nem, nem a harakiri, de vmi hasonló lesz az.

Szólj hozzá!

2013.05.31. 16:37 :: macskaszemu

én nem tudom h ez amiatt van-e mert félig szőke vagyok megint de az utóbbi időben olyan minden igényt kielégítően, elképesztően, nincs erre jobb szó, gyönyörű fiúkat fogok ki, hogy már a visszaemlékezéstől is elsírom magam. az a féle gyönyörű akitől a vörös reggel megijed, "hú de szép vagy bazmeg" vagy lehet h a zenekar átitatott a rakenrollal. fogalmam sincs. legyen a gépnek halleluja.

még az is eszembe jutott h elment a vörös angliába és az ittmaradt szerencséjét is én kaptam meg. muhhahh.

Szólj hozzá!

azt vágjátok hogy

2013.05.29. 09:44 :: macskaszemu

mindenki megbaszhatja, de szó szerint, iszonyú boldog vagyok, attól szoktam megbolondulni, ha nem történik semmi, na most bezzeg történikjézusom

nananana nanana

((ez amúgy az a szám amit nem lehet csak 3szor meghallgatni egymás után és nem ugrálva énekelni)))

Szólj hozzá!

2013.05.28. 16:05 :: macskaszemu

whoreship

muhahah. igen, ez megért egy bejegyzést. szét vagyok esve.

Szólj hozzá!

worship da queen

2013.05.28. 11:09 :: macskaszemu

OHhh My FUCKiNG FUCK

Szólj hozzá!

88

2013.05.28. 08:14 :: macskaszemu

most eszembe jutott amikor kísértem a frontembert meg a menedzsert a backstageből a viprészbe (igen minden egyes kibaszott szót külön öröm volt leírni) na mindegy ebből az a lényeg h sétálok a frontember mellett így hátul titokban h ne vegyék észre és akkor odaficcen egy lány h úristen úristen ÚRISTEN adjál nekem autogrammot, mire ő: de nincs nálam toll, mire a lány izomból: DE HÁT OLYAN KIBASZOTT SZAR AZ ÉLETEM.

ennyi.

Szólj hozzá!

2013.05.28. 07:54 :: macskaszemu

fájás fájás fájás fájás fájás és ilyenkor olyan vagyok mint egy ##censored és szeretnék sok más embert büntetni helyette, aki szintúgy kb annyira tehet arról h marha vagyok mint én szóval inkább csak alszom. az jó. az mindig mindent megold, ha az ember sokat alszik.

not. nem ez a lényeg. jonas ma kijön a nyomdából. úrramisten az én három gyönyörű kamasz gyerekem, a J a Rebi meg a Süti, nincsenek szavaim444!!!

Szólj hozzá!

2013.05.27. 09:34 :: macskaszemu

mekkora fajaság amúgy, hogy facebookon (btw ki a faszomnak jutott eszébe először az a maflaság h "fácsén" bazdmeg?) h fbookon dühös nemzedék címmel posztolhatok szólhatok hozzá és lájkolhatok. nyihha. "Share how things are going, dühös nemzedék!" ok. i'm still angry

Szólj hozzá!

2013.05.27. 09:18 :: macskaszemu

horzsolt és karmolt sebek vannak a térdemen és a hátamon.

mióta a hannibalt nézem, a naturális, kegyetlen húsról szóló álmaim megint felerősödtek.

az mit jelent amikor valaki azt álmodja, hogy olyan seb nyílik a vádliján amin keresztül beláthat egészen a (álom törvényei:) vértelenül a maga fehérségében működő, lüktető izomig és akkor az álom további óráit azt tölti ki h csöndben figyeli?

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása