HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2014.01.30. 12:01 :: macskaszemu

meg csak januar vege, de mar sanszosan megvan az ev egyik legutosebb sztorija, 

amikoris a csaladbarat mediaert dijatado unnepsegen a bekesen falatozo mamamhoz odaszambazott a Vezer, es bevallotta neki, hogy a gyermekei az apukam megzenesitett versein cseperedtek fel, es azt is hozzafuzte, hogy o megerti es szereti a kritikat. (ez ugye abbol is latszik, hogy megengedte a mamamnak, hogy ha a fodijat nem is, de a kozonsegdijat elvigye.)

ezek utan kicsit elgondolkodtam, hogy jelent-e ez valamit az en alapvetoen ballib gondolkodasomra nezve, persze nyilvan semmit, csak kicsit facepalm, tovabba ket gondolat kristalyosodott ki bennem: egyreszt az apukam nem tehet arrol, hogy felig ugyan orult es aszketa, de felig zseni is, aki gecijo verseket ir, tovabba biztos vagyok benne, hgoy a Vezer gyermekei is artatlan es tagranyilt szemu kis angyalok voltak, es nagyon remelem, hogy sok jot tanultak az apukam verseibol, es azt mind hasznositani fogjak a vilag es az orszag boldogulasara!!! ammen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://macskaszemu.blog.hu/api/trackback/id/tr845789789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása