HTML

macskaszemu

"Az emberek gyakran kérdezik, miért írok olyan durva dolgokat. Azt szoktam erre felelni: "Nekem gyermek-szívem van - az íróasztalomon tartom egy befőttesüvegben."

2014.02.22. 20:37 :: macskaszemu

egyebkent meg megprobalom vegigmazsolazgatni az origos filmkritikusok ilyen olyan kedvenc filmes toplistait, amiert aldja meg oket a joisten ezerszer, ugy ahogy csak szeretik, es megneztem a read my lips cimu francia filmet, es meg kell mondanom, hogy en meg ilyen (konkretan amugy szex nelkuli de) szexi filmet eletemben nem lattam, geci jo, kurva gyonyoru, kurva nagy, mindenesetul jofilmes jo film, a vagas, az alakitasok, a kurvajo kurva kepek, es hat bevallom tobbszor le kellett allitanom a filmet, mert ellenallhatatlan vagyat ereztem, hogy felallljak, levegyem a bugyimat es elkuldjem postan vincent casselnek, mert ugye tudjuk, mostanaban ujra egyedulallo.

Szólj hozzá!

2014.02.22. 20:25 :: macskaszemu

az erzes, amikor rajovok, h l. azert hiv felre es beszel olyan kulonos hangsullyal a varsoi villamhetvegejerol, ami amugy epp valentin napra esett, mert mind a ketten tudjuk, hogy g., aki odaig meg vissza volt erte es koruldongta, mig o dongott korul engem, mig olyan szerencsetlenul ki nem derult szamara, hogy nem erdekel, ez a g. eppen varsoban lakik, es, gondolom, l. abban remenykedett, hogy feltekeny leszek, vagy vagok egy felreerthetlen grimaszt, vagy legalabb rakerdezek, hogy talalkozott-e g-vel, en viszont mindezek helyett csak ertetlenul bamultam ra es aztan megjegyeztem h varso nagyon szep varos es hogy ott is esett-e.

az erzes, amikor hat nap mulva rajovok. 

Szólj hozzá!

hallottam:

2014.02.19. 21:40 :: macskaszemu

-sooo

-sooo

-you still love her?

-yeah

-but she is a fucking idiot

-yeeeeeah i know

-...

-...

-whats that thing called again?

-palinka

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2014.02.19. 08:32 :: macskaszemu

most fogtam és egy nagy tűvel egyesével kilyukasztottam a gyermek nagyjából két tucatnyi születésnapi lufiját

 

(ez pont úgy hangzik, mintha nagyon gonosz lennék, de az a helyzet, h a Születésnap hetekkel ezelőtt volt és kicsit attól féltem h az enyhén megcsoffadt lufik valakinek az arcába fognak robbanni )

 

 

:( de azért tökre ez jutott az eszembe

 

 

Szólj hozzá!

2014.02.17. 17:18 :: macskaszemu

"amikor kamaszkorod hosei ugy kerulgetnek, mint masokat a nyavalyatores"

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása